IncNet.org.ua IncNet.org.ua

Політика конфіденційності та захисту персональних даних сайта incnet.org.ua

(далі – Політика)

Дата публікації (01.12.2021)

Управління сайтом incent.org.ua (далі – Сайт) здійснюється Громадською спілкою «Луганська асоціація організацій осіб з інвалідністю» (далі – ГС ЛАООІ).

Політика пояснює: з якою метою та яким чином ми обробляємо персональні дані, які права Ви маєте, надаючи нам будь-яку інформацію про себе та як зв'язатися з нами у разі потреби.

ГС ЛАООІ залишає за собою право змінювати Політику у будь-який час, оновлюючи її та публікуючи зміни на Сайті. Будь ласка, регулярно перечитуйте Політику, щоб вчасно дізнаватися про зміни. Якщо Ви продовжуєте користуватися Сайтом після внесення змін, ви автоматично берете на себе юридичне зобов'язання дотримуватись оновлених умов Політики.

Збір, обробка та цілі використання персональних даних

Персональні дані – це відомості або сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути ідентифікована.

Обробка персональних даних здійснюється у дата-центрах (серверах) хостінг-провайдера Сітіхост.юа.

Відвідувачам Сайту надано можливість звернутися до адміністраторів сайту за допомогою форм зворотного зв’язку, щоб отримати або запропонувати допомогу у матеріальній формі, або у вигляді волонтерства. При заповненні форм зворотного зв’язку відвідувач дає згоду ГС ЛАООІ на обробку своїх персональних даних.

Адміністратори Сайту можуть звертатися до відвідувачів із проханням надати інші дані, необхідні для верифікації наданої користувачами інформації.

ГС ЛАООІ залишає за собою право збирати дані про відвідування Сайту або з'єднання, які проходять через Сайт. Такі відомості можуть містити інформацію про підключення до Інтернету, трафік та тривалість роботи користувача в Інтернеті.

Персональні дані відвідувачів та дані про відвідування Сайту використовуються для реалізації уставних завдань ГС ЛАООІ, полегшення користування Сайтом у майбутньому, урахування інтересів та переваг відвідувачів при здійсненні своєї уставної діяльності, а також для аналізу поведінки користувачів, у тому числі для роботи з партнерами ГС ЛАООІ.

Персональні дані використовуються та опрацьовуються відповідно до Конституції України, Закону України «Про захист персональних даних», інших законів України, конвенцій (угод) ратифікованих Верховною Радою України, внутрішніх документів ГС ЛАООІ.

Персональні дані зберігаються у термін не більше, ніж це необхідно з метою їх обробки.

ГС ЛАООІ не збирає будь-яку інформацію, до обробки якої, законодавством встановлені певні вимоги, як-то інформацію про расове чи етнічне походження, політичні, релігійні чи світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках, засудження до кримінального покарання у скоєнні злочину чи засудження до кримінального покарання, а також даних щодо здоров’я, статевого життя, біометричних або генетичних даних.

Під час роботи Сайту використовуються файли cookie.

Cookie – це текстовий файл або файли, що містять невеликий обсяг інформації, які надсилаються до веб-браузера і зберігаються на пристрої користувача.

Щоб зробити відвідування Сайту зручнішим, відстежувати відвідування Сайту та покращувати сервіс, ГС ЛАООІ збирає невелику частину інформації, надісланої з вашого браузера, так звані файли Cookie.

За бажанням користувач може не надсилати Cookie (така опція доступна в налаштуваннях вашого браузера). Однак, будь ласка, зверніть увагу, що вимкнення функції надсилання файлів Cookie представляє може обмежити можливості використання Сайту.

Файли cookie допомагають оцінити кількість та частоту запитів, а також виявляти та блокувати тих відвідувачів або пристрої, які намагаються виконати пакетні завантаження інформації з сайту.

Cookie-файли сторонніх сервісів та сервісів аналітики

Для оперативної доставки, більш якісного відображення та детального аналізу контенту на Сайті ГС ЛАООІ користується послугами, які є власністю інших сторонніх компаній, таких як Facebook, Twitter, Alphabet Inc., та інші.

Наведені як приклад компанії можуть використовувати файли cookie на пристрої користувача під час роботи на Сайті. Слід звернути увагу на те, що Сайт не може вплинути на роботу файлів Cookie, які використовуються цими сервісами.

Усі необхідні відомості про їх використання можна дізнатися за посиланнями:

Google Analytics – http://www.google.com/analytics/terms/ua.html

Взаємодія Сайту з іншими ресурсами

При використанні Сайту, на його сторінках можуть бути присутні коди інших Інтернет-ресурсів та третіх осіб, внаслідок чого такі Інтернет-ресурси та треті особи отримують ваші дані.

Ці Інтернет-ресурси можуть отримувати та обробляти інформацію про те, що ви відвідали Сайт, а також іншу інформацію, яку передає ваш браузер.

Такими Інтернет-ресурсами можуть бути: соціальні плагіни мереж (наприклад, Facebook, Twitter, Telegram).

Використання зазначених сервісів необхідне ГС ЛАООІ для оцінки оперативного аналізу відвідувань Сайту, внутрішньої та зовнішньої відвідуваності Сайту, глибини перегляду, активності користувачів.

Дані, одержані від зазначених сервісів Компанія не зберігає та не обробляє. Відповідно, якщо користувач через будь-які причини не бажає, щоб зазначені сервіси отримували доступ до його персональних даних, він може за власним бажанням вийти зі свого облікового запису або профілю у вище зазначених соціальних мереж, очистити файли Cookie (через свій браузер).

Безпека неповнолітніх

Сайт не призначений для неповнолітніх користувачів. ГС ЛАООІ відповідально ставиться до питань безпеки, особливо щодо осіб, які не досягли повноліття. У зв'язку з чим ГС ЛАООІ звертається до батьків із закликом пояснити своїм дітям про важливість безпеки в Інтернеті.

Взаємодія ГС ЛАООІ з третіми особами щодо персональних даних

ГС ЛАООІ не здійснює передачу персональних даних третім особам, крім випадків, коли така передача є вимогою законодавства, проханням суб'єкта персональних даних або в інших випадках, викладених у Політиці. ГС ЛАООІ вживає всіх можливих заходів для захисту особистої інформації користувачів, яка добровільно і усвідомлено передається останніми.

На Сайті можуть бути посилання на інші веб-сайти (виключно з інформаційною метою). При переході за посиланням на інші веб-сайти – дія Політики на такі сайти не поширюватиметься.

Захист умов доступу до персональних даних

ГС ЛАООІ використовує загальноприйняті стандарти технологічного та операційного захисту інформації та персональних даних від втрати, неправильного використання, зміни чи знищення. Однак, незважаючи на всі зусилля, ГС ЛАООІ не може гарантувати абсолютну захищеність від будь-яких загроз, що виникають за межами регулювання ГС ЛАООІ.

ГС ЛАООІ надає доступ до інформації та персональних даних лише уповноваженим особам, які дали згоду на забезпечення конфіденційності такої інформації та даних відповідно до вимог ГС ЛАООІ.

Доступ користувача до даних про себе здійснюється безкоштовно. Користувач – суб'єкт персональних даних, користується всіма правами, наданими йому нормативно-правовими актами України щодо персональних даних.

Контакти

Громадська спілка "Луганська Асоцiацiя органiзацiй осіб з інвалiднiстю", ЄДРПОУ 42159645, Україна, 93400, Луганська обл., місто Сєвєродонецьк, вул. Вілісова 7, laooi@ukr.net, +380668355449